in Matthias, Nagymama és Nagytata, New York New York

Nagymama és Nagytata

Today Matthias did something which filled our hearts with joy: he was sitting in the kitchen with Kincsem and suddenly pointed at the picture of his maternal grandparents and went “ta-ta” (last two syllables of Nagytata, grandfather in Hungarian) – he has been pointing at the Einstein posters in my office for quite a while, but this came totally unexpectedly. We felt the need to videotape him, and you know how things go when you want your kid to repeat his genious comment from 5 minutes ago, in front of the camera. For the fourth time.

 

Write a Comment

Comment

  1. Jajj de ügyes!!!! Teljesen el vagyok ájulva, hogy ilyen mondja, nem kavarodott meg a 3 nyelvtôl, ez biztató!! Nagyon ügyi! Puszi

  2. Tak, Julie!
    SPRING cleaning (eller bare cleaning)stopper hos os ved støvsugning. Når Matthias kigger ud af vinduet eller ind i spejlet, plejer han at presse sine lille hænder på glasset, med resultat som gør at vi har slet ikke lyst til at rengøre den (processen er dagligt, 3 gange om dagen.
    God påske, vi fejrer ved sømandsklirken med påskefrokost og børnegudstjeneste.